Jim Beam autobus prvi put u Hrvatskoj

62

U organizaciji tvrtke Valentić iz Sesveta, koja se bavi trgovinom i distribucijom alkoholnih pića, Zagrepčani su sredinom rujna imali priliku provozati se po gradu u autentičnom Jim Beam Greyhound autobusu iz 1940. godine.

Putnici koji su se ukrcavali na najfrekventnijim lokacijama noćnog života grada Zagreba tako su mogli kušati najnovija pića iz portfelja Beam korporacije i naravno njihov najpoznatiji whiskey Jim Beam.

Promotivni autobus čiji je interijer uređen poput retro kafića posebnost je ovog proizvođača, a koji je ove godine po prvi puta skrenuo sa svoje uobičajene europske turneje i posjetio Hrvatsku. U tvrtki Valentić ističu kako im je želja da Hrvatska postane stalna postaja ove jedinstvene Jim Beam promocije.

“Izuzetno smo zadovoljni reakcijom potrošača na ovaj događaj koji su objavljivanjem fotografija autobusa i ambijenta s promocije na Facebooku, uz naše hostese, stručne barmene i uniformiranog šofera doprinijeli u promoviranju ovog posebnog događaja kojeg se nadamo vrlo brzo ponoviti”, zaključuju iz tvrtke Valentić.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here