Logiko edukacija: Seminar “Moderna prodaja”

37

Naučite modernu prodaju – kako u samo sedam koraka doći do zaključenja prodaje.

Prodaja je vezana za kupnju. Kada nešto prodajemo želimo da to netko kupi. Ali nitko od nas ne voli da mu se prodaje, a svi volimo kupovati.

Kako bi kod krajnjih kupaca/korisnika izazvali emociju da vole od nas kupovati potrebno je proći kroz sedam koraka prodajnog procesa.

Izgradnja povjerenja i odnosa s kupcem, kao i prvi dojam te početak razgovora samo su neki od tema koje će polaznici imati prilike naučiti na seminaru “Moderna prodaja – 7 koraka do zaključenja prodaje”. Za sve je potrebna dobra priprema, analiza kupčevih potreba, prolazak kroz faze prodajnog procesa te korištenje alata u pojedinim fazama.

Polaznici treninga proći će kroz faze prodajnog procesa te će pomoću vježbi, analiza primjera iz prakse, rada u grupama i interaktivne diskusije međusobno izmjenjivati bogata iskustva (“best” & “worst practice” iz svakodnevnog rada i primjene modela).

Logiko edukacija još jednom organizira seminar usmjeren na praktičnu primjenu stečenog znanja i vještina prema organizacijskim vrijednostima i specifičnu poslovnu stvarnost.

Seminar pod nazivom “Moderna prodaja – 7 koraka do zaključenja prodaje” vodi trener Ljupko Kontešić, a održava se 27. rujna 2013. od 9,00 do 16,00 h u Poslovnom centru VMD, Grada Vukovara 269D/6, Zagreb.

Detaljne informacije o seminaru dostupne su na linku.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here