Nestlé Fitness daruje shopping s Lanom Jurčević

55

Svi znaju da je početak jeseni pravo vrijeme za obnovu garderobe pa su Nestlé Fitness žitarice, u sklopu nove kampanje “Voli ono zbog čega se osjećaš odlično”, udružile snage s poznatim modnim brendom s.Oliver kako bi shopping učinili još privlačnijim.

Tako će svi kupci u s.Oliver dućanima u rujnu na poklon dobiti uzorak Nestlé Fitness žitarica ili ukusnu Fitness žitnu pločicu, a Facebook fanovi imaju priliku osvojiti i primamljivu nagradu – shopping u vrijednosti od 2500 kuna. Sve ljubiteljice mode do 7. listopada trebaju poslati fotografiju sebe u omiljenoj odjevnoj kombinaciji na Facebook stranicu, a najsretnija od njih osvojit će shopping u kojem će joj društvo praviti naša poznata pjevačica Lana Jurčević.

“Svaka cura u ormaru ima barem jedan komad odjeće koji voli zato što se u njemu osjeća odlično. Ja, na primjer, u ormaru čuvam traperice koje odjenem kad god dan započnem ‘na lijevu nogu’ jer me zbog njih pogled u ogledalo trenutno razveseli. A razveselila me i ideja da upravo ja odvedem sretnu dobitnicu u shopping u s.Oliver. Zato pozivam sve cure da se prijave na nagradni natječaj, a pobjednici obećavam odličan provod i pronalazak njenog omiljenog odjevnog komada kojeg će dugo čuvati u ormaru”, izjavila je Lana Jurčević, zaštitno lice Nestlé Fitness žitarica za hrvatsko tržište.

Osim suradnjom s poznatim modnim brendom, Nestlé Fitness žitarice svoje su potrošače odlučile razveseliti i bonus pakiranjima njihovih omiljenih žitarica za doručak. Tako će svi kupci za vrijeme trajanja kampanje dobiti dodatnih do 25% žitarica gratis.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here