Point shopping center uklanja bazne stanice s krova centra

39

Uprava trgovačkog centra Point, koji je nedavno otvoren na zagrebačkim Vrbanima, odlučila je uvažiti žalbe građana te ukloniti telekomunikacijske antene koje se nalaze na krovu centra.

Nastavljajući praksu dobrog susjeda Point shopping center uvažio je zahtjeve grupe građana koji žive u blizini, a koji su izrazili zabrinutost oko postavljenih baznih stanica triju telekom operatera na krovu centra. Sukladno tome, Point shopping center pokrenuo je proces uklanjanja baznih stanica u dogovoru s telekom operaterima, ističu iz centra.

“Nakon konstruktivnih razgovora sa susjedima, uvažavajući njihovu zabrinutost zbog postavljenih baznih stanica, odlučili smo se za njihovo uklanjanje s krova Point shopping centra, o čemu smo i obavijestili građane. Bazne stanice bit će uklonjene u što skorijem roku. Nadamo se da ćemo kao dobar susjed biti prihvaćeni od strane svih naših sugrađana koji žive u blizini našeg centra. Učinili smo sve što je u našoj moći da postignemo dogovor sa sugrađanima te ćemo nastaviti i nadalje razvijati dobrosusjedske odnose”, rekao je Krešimir Dominis, direktor Point shopping centra.

Point shopping center otvorio je svoja vrata građanima 29. kolovoza, dok je za sutra planiran veliki party za sve građane povodom službenog otvorenja centra.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here