Službeno otvoren Point shopping center

175

Point shopping center pripremio je i počastio susjedstvo velikim tulumom povodom svog otvorenja. Službenom dijelu otvorenja nazočili su uz predstavnike tvrtke Bluehouse Capital, investitore projekta, predstavnike tvrtke Sonae Siera, zaslužne za izgradnju projekta, pomoćnik ministra poduzetništva i obrta Vjekoslav Rakamarić, pročelnica ureda za gospodarstvo grada Zagreba Mirka Jozić te brojni poslovni partneri i uzvanici, izvijestili su iz centra.

Izgradnja Point shopping centra trajala je šest godina, a iza realizacije projekta stoji ukupno ulaganje od 50 milijuna eura.

“Ideja vodilja prilikom osmišljavanja Point shopping centra bila je stvaranje urbanog, modernog i drugačijeg trgovačkog centra koji će, slijedeći svjetska iskustva i trendove, postati sastavni dio života i svakodnevice stanovnika zapadnog dijela grada”, izjavio je predsjednik Uprave Vrbani Projekt i Country manager Bluehouse Hrvatska Igor Hržić.

Otvorenju je nazočio i veliki broj posjetitelja i građana koji se okupio u Point shopping centru prateći nastup Four Ladies koji čine glazbenice Ivana Kindl, Maja Vučić, Ivana Radovniković i Branka Delić.

Osim zabave uz koncert, Point shopping center je za najmlađe goste pripremio i zabavu uz klaunove i mađioničara, a za odrasle posebne popuste u trgovinama sve do 23 sata.

Iz Pointa u priopćenju za javnost izražavaju žaljenje što je za vrijeme programa otvaranja skupina građana protestirala ispred centra zbog baznih stanica telekom operatera postavljenih na krovu centra usprkos tome što ih je Uprava centra već ranije informirala da će one biti uklonjene. “Naime, držeći se prakse dobrog susjeda Point je uvažio zahtjeve grupe građana koji žive u blizini, a koji su izrazili zabrinutost oko postavljenih baznih stanica. Sukladno tome, Point shopping center pokrenuo je proces uklanjanja baznih stanica u najkraćem mogućem roku”, kaže se u priopćenju.

Point shopping center prostire se na oko 40.000 m2, na četiri podzemne i dvije nadzemne etaže. U Point shopping centru svoje proizvode po prvi puta u Hrvatskoj nude britanski brend Next te brend Lindex u čijoj se ponudi nalazi i XXL linija Generous s konfekcijskim brojevima 42+. Uz njih, u Pointu se nalaze i brendovi poput Benettona, dm-a i Konzuma, L’Occitane te Ghetaldusa.

U sklopu centra nalaze se i brojni sadržaji namijenjeni za zabavu i rekreaciju te druženje s obitelji.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here