Novost u ponudi prigodne rasvjete: Leblanc Illumination

49

Vrhunske svjetlosne i dekorativne kreacije francuske kompanije Leblanc Illumination od sad dostupne i u Hrvatskoj

Tvrtka Prggin i francuski proizvođač blagdanske rasvjete Leblanc illumination potpisali su ugovor o međusobnoj suradnji kojim Prggin postaje distributer i ključni partner ovog poznatog francuskog proizvođača blagdanske rasvjete u Hrvatskoj, izvijestili su iz te tvrtke.

Leblanc Illumination dio je Groupe Leblanc te je vodeći europski proizvođač prigodne rasvjete poznat po jedinstvenim kreacijama i inovacijama. Tvrtka posjeduje više od pola stoljeća iskustva te je zahvaljujući svojoj stručnosti, posebnom dizajnu i uvođenju novih materijala i tehnologija nositelj nagrade “Anvar” Francuske agencije za inovacije.

Tvrtka Prggin u okviru svoje djelatnosti uređenja trgovačkih centara, ulica, trgova i drugih objekata povodom božićnih i novogodišnjih blagdana pruža niz profesionalnih i stručnih usluga visoke kvalitete temeljenih na individualnom pristupu svakom projektu.

Od konzultacija, izrade idejnih rješenja, bogate ponude proizvodno-prodajnog programa, do realizacije projekta u vidu instalacije i tehničke podrške, tvrtka također nudi i opremanje interijera i eksterijera ambijentalnom, dekorativnom i arhitektonskom rasvjetom i pratećom opremom.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here