Zdravo življenje uz Air Max Ambiance liniju sakupljača vlage

170

Gdje ima života ima i vlage. Vlaga je rezultat kuhanja, pranja i tuširanja, te je prisutna posvuda, i u dnevnim prostorima, poput spavaćih soba, dnevnih boravaka, kuhinja i kupaonica. Vlažno okruženje je nezdravo, čini nas podložno prehladama i jača simptome alergija i bolesti, kao što su astma i artritis.

Atraktivno rješenje dolazi iz Air Maxa, koji predstavlja sakupljač vlage Air Max Ambiance – atraktivnog dizajna, protiv kondenzacije, vlage i ustajalih mirisa. Zahvaljujući svom snažnom djelovanju, prikladan je za optimiziranje razine vlage u životnim prostorima.

Zbog svoje jedinstvene tehnologije cirkulacije zraka, brzo apsorbira vlagu te optimizira razinu vlage zraka u domu i pomaže u stvaranju zdravog životnog okruženja.

Modernog dizajna i privlačnog izgleda, Air Max Ambiance odsad se napokon može smjestiti na vidljiva mjesta u dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupaonicu; bez potrebe za skrivanjem iza fotelja, trosjeda, ormarića.

Dostupan je u pakiranju kao baza od 500 g te 100 g za manje. Punjenja u obliku tablete dostupna su u tri mirisa: Neutral, Blue Sky te Spring Blossom (2×500 g i 2×100 g).

U Air Max Ambiance bazu se, osim tablete, mogu postaviti i punjenja u obliku vrećica s granulama.

Preporučena maloprodajna cijena Air Max Ambiance od 500 g – 99,00 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here