Anita Boltužić Kučić imenovana direktoricom Molson Coorsovih brendova na europskim tržištima

64

Iz Zagrebačke pivovare su objavili kako je dugogodišnja direktorica marketinga i članica Nadzornog odbora te pivovare Anita Boltužić Kučić imenovana direktoricom svih Molson Coorsovih brendova na europskim tržištima, u osam europskih zemalja u kojima kompanija posluje.

Na toj poziciji Anita Boltužić Kučić bit će odgovorna za cjelokupan portfelj Molson Coorsovih brendova, uključujući Staropramen, Carling International, AB-InBevove licencne i distribucijske brendove te sve lokalne core lager brendove, a odgovarat će glavnom komercijalnom direktoru Molson Coorsa za Europu.

Anita Boltužić Kučić do najnovijeg je imenovanja obnašala više dužnosti u sektoru marketinga i Nadzornom odboru Zagrebačke pivovare, čiji će i dalje biti član.

Timu Zagrebačke pivovare priključila se 2002. godine kao Junior Brand Manager, a već iduće godine promovirana je na poziciju Brand Managera za Ožujsko pivo. Godine 2005. preuzima funkciju Brand Managera za Beck’s, a 2006. postaje Marketing Manager za domaće brendove. Direktoricom marketinga Zagrebačke pivovare imenovana je 2008., a članicom Nadzornog odbora u srpnju 2013. godine.

Sa zadovoljstvom sam prihvatila ovaj novi profesionalni izazov i mogućnost daljnjeg rasta unutar kompanije Molson Coors. Veselim se učenju o novim tržištima i različitim brendovima te jačanju veze svakog pojedinačnog brenda i njegovih potrošača kako u Hrvatskoj, tako i u ostalim europskim zemljama”, istaknula je povodom najnovijeg imenovanja Anita Boltužić Kučić.

Na mjesto direktora marketinga Zagrebačke pivovare imenovan je Darko Ivančević, dosadašnji Marketing Manager za core brendove Zagrebačke pivovare.

Ivančević donosi bogato komercijalno iskustvo koje je stjecao na svojim dosadašnjim pozicijama u Zagrebačkoj pivovari kao i tijekom karijere u kompanijama u kojima je radio prije dolaska u Pivovaru, Plivi i Hendalu.

U Zagrebačku pivovaru došao je 2007. godine na poziciju Trade Marketing Managera OFF trade. Godine 2011. prelazi u odjel Marketinga, gdje preuzima mjesto Marketing Managera za core brendove.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here