Dove: Kreme, mlijeko i losioni za tijelo

243

Unutar segmenta proizvoda za njegu tijela Dove se nalazi među vodećim robnim markama na tržištu. Od proizvoda za njegu tijela ova Unileverova robna marka nudi kreme, mlijeko i losione za tijelo te kreme za ruke.

Svi Dove losioni, mlijeka i kreme za ruke sadrže novu tehnologiju pod nazivom Deep Care kompleks s hranjivim sastojcima koji prodiru duboko u površinski sloj kože te tako poboljšavaju ključne biološke procese kože kako bi ona očuvala svoju prirodnu hidratantnu barijeru i elastičnost.

Losioni i mlijeko za tijelo dolaze u ergonomski dizajniranim bočicama od 250 ili 400 ml, Dove Silk krema za tijelo u okrugloj posudici od 300 ml, dok se univerzalna Dove krema može naći u pakiranjima od 75, 150 ili 250 ml.

“Prilikom izrade inovativne ambalaže imalo se u vidu ne samo lakše rukovanje proizvodom, već i utjecaj na okoliš te je pakiranje lakše do 5% čime se, na globalnoj razini, reducira 70 tona plastike godišnje i smanjuje CO2 emisija, dok nova ambalaža nudi i odličnu vidljivost na polici, što svakako predstavlja prednost za trgovce”, poručuju iz Unilevera Hrvatska.

Pritom dodaju kako se Dove proizvodi distribuiraju u svim većim trgovačkim lancima te drogerijama na hrvatskom tržištu. Uz već postojeće Dove losione i mlijeko za tijelo, asortiman je upotpunjen i novim varijantama losiona za tijelo – Coconut Milk, Shea butter i Almond Cream, a tu su i nove Dove Purely Pampering varijante za vrhunsku njegu tijela, navode iz tvrtke.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here