Drogerijski lanci: Müller

87

Poduzeće Müller trgovina Zagreb na hrvatskom tržištu posluje s ukupno 19 prodavaonica, no u planu je otvaranje novih prodajnih mjesta te obnova nekih postojećih.

Svakako najznačajnija lokacija je bivša Varteksova zgrada na Trgu bana Jelačića koju bi Müller trebao uskoro preuzeti nakon čega se planira investirati u preuređenje kako bi se dobio uistinu ekskluzivan prodajni prostor. Prema informacijama iz tvrtke, planirano je značajnije širenje na Jadranu tijekom ove i iduće godine te moguće otvaranje i do 300 radnih mjesta. Glavni je cilj pokriti cijelu zemlju te otvoriti prodavaonice i u onim mjestima i područjima gdje Müller dosad nije bio dostupan.

Sve to prati i širenje asortimana što je dodatno olakšano činjenicom da je Hrvatska postala članicom EU pa se na policama ove drogerije mogu pronaći i proizvodi koje prije nisu mogli uvoziti jer to nije bilo dopušteno ili je procedura bila previše komplicirana, a prvenstveno se radi o vitaminskim preparatima, zdravoj hrani i svemu što ima veze sa zdravim življenjem te hrani za životinje.

Müller privatna robna marka nudi paletu više od 2500 proizvoda, od kozmetičkih proizvoda i proizvoda za njegu tijela preko sredstava za čišćenje pa sve do bioprehrambenih proizvoda i prirodne kozmetike.

Müller u Hrvatskoj trenutno zapošljava oko 680 djelatnika čije su plaće, prema podacima koje su vodeći ljudi tvrtke nedavno iznijeli u javnost, iznad prosjeka trgovaca u Hrvatskoj.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here