Hrvatsko-afrički spot za McVities Digestive

108

Reklamna agencija proMedia Publicum za najomiljeniji je engleski keks McVities Digestive snimila TV reklamu koja će se emitirati na hrvatskom i afričkom tržištu, izvijestili su iz te agencije.

To je prvi put da je u žestokoj konkurenciji globalnih reklamnih agencija iz Indije i Londona zagrebačka agencija proMedia Publicum dobila apsolutno povjerenje United Biscuitsa i Dupina, glavnog distributera keksa McVities za Hrvatsku, za produkciju TV reklame koja će se osim u Hrvatskoj prikazivati i u zemljama afričkog kontinenta.

“Najteže bilo pronaći izvorne glumce iz Ghane i Nigerije koji zadovoljavaju specifične klijentove zahtjeve, s obzirom da su sve scene snimane dvaput, jednom s hrvatskim, a drugi put s glumcima tamne puti”, pojasnio je Robert Halamek, production manager iz proMedia Publicuma.

U suradnji s kreativnom direktoricom Ivom Canki iz agencije Brandmama, između brojnih ideja i prijedloga odabran je scenarij koji je primjenjiv globalno s univerzalnom porukom koja je prepoznatljiva kako na hrvatskom, tako i na afričkim tržištima.

Potvrda da je agencija proMedia Publicum izvrsno obavila svoj posao stigla je i od Luce Alessandrija, country managera United Biscuitsa, koji je pohvalio izvrsno kreativno rješenje, profesionalnost ekipe i visoku razinu produkcije tako da je otvorena mogućnost korištenja spota i na tržištima Rusije, Bugarske i Češke.

“Za agenciju proMedia Publicum to je još jedna potvrda poznavanja brenda, ali i nov poticaj za širenje poslovanja na nova tržišta. I dokaz da u vrijeme sveopće globalizacije dobre ideje ne poznaju granice, a poslovne se prilike otvaraju na svim stranama svijeta”, ističe se u priopćenju.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here