Ivan Šarić i Konzum u potrazi za milijunašem

56

Blagdanska kupnja u Konzumu prilika za osvajanje vrijedne nagrade od milijun kuna

Popularni Ivan Šarić zaštitno je lice nove kampanje Konzuma za veliku nagradnu igru “Moja milja kuna”, u kojoj će najsretniji kupac odnijeti bogatu nagradu od čak milijun kuna na MasterCard kartici.

Jedinstvena nagradna igra u Konzum prodavaonicama započela je danas i trajat će do 31. prosinca. Kupnjom u iznosu od 200 kuna u bilo kojoj Konzum prodavaonici kupac dobiva jednu naljepnicu koju lijepi na nagradni kupon. Nakon što sakupi pet naljepnica na kuponu, kupac ispunjava kupon osobnim podacima i ubacuje u kutiju za nagradnu igru koja se nalazi u svim Konzum prodavaonicama.

Simpatični Ivan Šarić, u  tv spotu za nagradnu igru “Moja milja kuna”, na svoj prepoznatljivo ležeran i duhovit način upoznaje kupce s pravilima nagradne igre, a kampanja je posebno obogaćena zanimljivom glazbenom podlogom, obradom velikog hita Nene Belana “Stojim na kantunu” prilagođenom posebno za potrebe ove Konzumove nagradne igre.

Ivan Šarić će ujedno biti i zvijezda izvlačenja glavne nagrade koje će se održati 11. siječnja 2014. godine u Super Konzum prodavaonici u Dankovečkoj ulici u Zagrebu.

Konzum kontinuirano nagrađuje vjernost svojih kupaca kroz različite nagradne igre. Uz sve ostalo što priprema za svoje kupce za nadolazeće blagdane, u sklopu nagradne igre “Moja milja kuna” Konzum će u malo više od mjesec dana omogućiti najsretnijem kupcu da mu blagdanska kupnja u Konzumu donese i impresivnu nagradu od milijun kuna.

Pravila nagradne igre dostupna su na poveznici.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here