Široka ponuda proizvoda za njegu tijela Kozmetike Afrodita

229

Kozmetika Afrodita, vodeće slovensko kozmetičko poduzeće, već više od 40 godina djeluje u Rogaškoj Slatini, gradu poznatom po termalnim izvorima mineralne vode koju ova tvrtka koristi i pri izradi svojih kozmetičkih proizvoda.

Široka paleta ponude Kozmetike Afrodita sadrži linije za njegu lica, tijela i kose. Izrazito je poznata po tradicionalnim linijama proizvoda na bazi badema i kamilice, a također se diči kontinuiranim razvojem novih proizvodnih linija baziranih na prirodnim sastojcima kao što su Jojoba Oil, Acai Berries, Mineral Water i Green Tea za njegu tijela. Upravo navedeni proizvodi za njegu tijela su prvi od Kozmetike Afrodita u pakiranjima od 250 ml, što ih čini interesantnijima i odlično prodavanima zbog praktičnosti i atraktivnosti manje ambalaže.

Ostala mlijeka za tijelo su u pakiranjima od 400 ml te je i na tim proizvodima nedavno napravljen redizajn. Radi se o Sweet almond (badem), Red grapes (grožđe), Aloe vera, Blueberries (borovnica) i Afro rain proizvodima.

Osim mlijeka za tijelo Kozmetika Afrodita je, kažu u tvrtki, vrlo popularna i cijenjena po svojim proizvodima za borbu protiv celulita i strija – tri vrste proizvoda protiv celulita te dnevna i noćna njega protiv strija.

Osim u drogerijama i trgovačkim lancima, navedene proizvode može se pronaći i u zagrebačkoj Nami i Iris trgovini. O promotivnim aktivnostima iz Kozmetike Afrodita navode kako njihovi proizvodi svaki mjesec sudjeluju u raznim i brojnim akcijama na prodajnim mjestima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here