Ledonardo – povratak sladolednog genijalca

31

Nastavlja se projekt u kojem će Ledo svojim potrošačima omogućiti samostalno kreiranje svojih omiljenih sladoleda

Nakon velikog interesa ljubitelja sladoleda i odličnih rezultata proizvoda Ledonardo Jafantazija, Ledo je i ove godine odlučio svojim potrošačima pružiti zadovoljstvo osmišljavanja novog sladoleda koji će se proizvesti i ponuditi na tržištu sljedeće godine, priopćeno je iz Leda.

Da se radi o kvalitetnom konceptu potvrdilo je i Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC)  koje je projektu Ledonardo dodijelilo nagradu za najbolje komercijalno rješenje.

Ledonardo od danas ponovno okuplja sve sladoledne genijalce na jednom mjestu – na web stranici www.ledonardo.hr i omogućava im kreiranje sladoleda te biranje još više  primamljivih sladolednih oblika, okusa, posipa i preljeva.

Ovogodišnje natjecanje sladolednih genijalaca trajat će četiri tjedna, svakoga tjedna birat će se jedan finalist prema glasovima sudionika, a još četiri finalista će odabrati stručni tim iz Leda. Osim činjenice kako će pobjednik Ledonardo natječaja  biti ponosni izumitelj novog sladoleda, osvojit će i nezaboravno putovanje u Pariz za dvoje te će moći posjetiti pariški muzej Louvre i u živo vidjeti remek djelo Ledonarda da Vincija, neponovljivu Mona Lisu.

Novost Ledonarda su i atraktivne tjedna nagrade za finaliste, ali i za najaktivnije glasače i kreatore sladoleda te brojna druga iznenađenja koja će zasigurno privući veliki broj sladoledoljubaca. Ledonardo aplikacija je prilagođena i pametnim telefonima, stoga je moguće na bilo kojem mjestu kreirati svoje omiljene sladolede i maštati o tituli sladolednog genijalca.

Prošle godine maštoviti zaljubljenici u ovu poslasticu kreirali su ukupno preko 50.000 sladoleda, što samo dodatno potvrđuje činjenicu kako je sladoled namirnica o kojoj svi vole pričati, maštati te sudjelovati u njegovom kreiranju, poručuju iz Leda.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here