Metro dan za profesionalce održan u Dubrovniku

62

Metro predstavio svoju ponudu zanimljivim i korisnim prezentacijama, aktivnostima i degustacijama na “showroomingu”

Kako bi što bolje prezentirao svoju ponudu, veleprodajni trgovački lanac Metro je za svoje kupce, partnere, suradnike i dobavljače u Dubrovniku organizirao Dan za profesionalce odnosno tzv. showrooming koji su popratile mnogobrojne aktivnosti, priopćeno je iz tog trgovca.

U sklopu programa održana su predavanja iz HACCP sustava, prezentacije profesionalne opreme, degustacije kava, delikatesa iz dubokosmrznutog i svježeg asortimana povrća, voća, sireva, mesa te su prezentirana gastro pakiranja za ugostiteljstvo.

U priopćenju se ističe kako je izuzetno zanimljiv i koristan program upriličio i Metro tim – predsjednik Uprave Metroa Marc Carena i operativni direktor Jean-Yves Riot, u pratnji renomiranih kuhara koji su dodatno zaintrigirali prisutne te su pritom bili na raspolaganju za sve upite, dodatna objašnjenja i razgovor.

Metro Drive In od 2011. godine prisutan je u Dubrovniku te je namijenjen profesionalnim kupcima s područja Dubrovačko-neretvanske županije osiguravajući optimiziranje poslovanja te dodatne uštede vremena i sredstava za profesionalne kupce iz ove najjužnije hrvatske županije.

Iz Metroa ističu kako je cilj ovog showroominga bio pokazati kupcima, sadašnjim i budućim klijentima, partnerima i suradnicima da Metro zaista može pružiti najveći spektar proizvoda za HoReCa sektor, s posebnim naglaskom na svježi asortiman, ali i na neprehrambene proizvode.

“Drago nam je što svoje usluge i proizvode možemo pružiti i u najjužnijem dijelu Hrvatske, a vjerujemo kako smo širenjem naše mreže uvelike pomogli profesionalcima s područja Dubrovnika. Također vjerujemo kako možemo ponuditi najvišu razinu kvalitete i svježine hrane, podržati naše kupce, savjetovati ih kako razvijati svoje poslovanje te isporučiti svaki proizvod, svakodnevno uz personaliziranu uslugu. Zahvaljujemo svima koji su došli na naš Dan za profesionalce u Dubrovniku i veselimo se nastavku suradnje”, rekao je predsjednik Uprave Metroa Marc Carena.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here