Novu oglašivačku kampanju za vodu Jana potpisuje Unex Grupa

Premjernim prikazivanjem TV spotova na LED ekranu na zagrebačkom Cvjetnom trgu, u subotu, 26. listopada, lansirana je nova imidž kampanja “Jana – voda s porukom”, koju je za klijenta Jamnicu d.d. osmislila agencija za integrirane tržišne komunikacije Unex Grupa.

Ovom velikom izazovu Unex Grupa, sa svim svojim divizijama je, u odličnoj suradnji s timom Jamnice, razvila i realizirala kompletnu komunikacijsku, kreativnu, digitalnu i medijsku strategiju čija je platforma kratka i inspirativna poruka radosti, dobrote, sreće, snage, ljubavi koja se nalazi na bočici Jane, a koja ima potencijal motivirati na male svakodnevne promjene, potaknuti na dobro djelo ili jednostavno uljepšati dan te sugerirati kako se ništa u životu ne događa slučajno.

“Imidž kampanja ‘Jana – voda s porukom’ stavlja naglasak na emocionalnu stranu brenda izazivajući pozitivan osjećaj koji ostaje i nakon što se žeđ ugasi. U prijašnjim kampanjama ispričali smo priču o dobru koje Jana čini našem organizmu, a novom kampanjom priču nastavljamo širenjem pozitivnih misli, čime Jana postaje okrepa ne samo za tijelo nego i za dušu, potičući nas da budemo bolji prema sebi i drugima”, naglasio je Krunoslav Serdar, kreativni direktor kampanje koja obuhvaća sve ATL i BTL kanale komunikacije kroz animirane TV spotove, print oglase, POS, OOH te on line kanale komunikacije.

Dodanu vrijednost poruci daje i originalni Jana better world song, kojega potpisuje Darko Juranović D’Knock sa suradnikom Tihomirom Preradovićem, a vokali su Sandra Berković i Jelena Majić. Redatelj TV spotova je Kras Gančev.

Janu su na njenu misiju širenja dobrog, poveli Unex Grupa, Havas WW Zagreb, Unex Media i Unex DOP koji potpisuju integriranu komunikacijsku strategiju i njenu realizaciju u suradnji s agencijama Drap i Priredba.

Paralelno s lansiranjem imidž kampanje, lansirana je i internetska stranica www.vodasporukom.com na kojoj korisnici mogu unositi svoje poruke i fotografije, a 10 najboljih, po odabiru žirija, bit će tiskane na Janinim etiketama. Stranica je integrirana s društvenom mrežom Facebook pa korisnici mogu dijeliti svoje ili već postojeće poruke te na taj način prikupljati kapljice koje će se pretočiti u donaciju udrugama ‘Dječja sreća’ i Centru za pomoć i njegu ‘Mi’, navodi se u priopćenju Unexa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here