Potvrđena učinkovitost Nivea Anti-Age proizvoda

44

Tijekom rujna ove godine provedeno je online testiranje Nivea Anti-Age linije u kojem je 1211 žena isprobalo proizvode iz ove linije. Testirane su anti-age dnevna i noćna krema te krema za područje oko očiju, a ocjenjivali su se miris, tekstura, učinak i ukupni dojam.

Većina ispitanica koristila je proizvode jednom do dvaput dnevno, a rezultati ispitivanja su doista impresivni, kažu u Beiersdorfu.

Naime, čak 90% ispitanica smatra da je tekstura proizvoda vrlo ugodna, a 91% uživalo je u mirisu. Nadalje, čak 95% ispitanih žena izjavilo je da im koža izgleda mlađe nakon korištenja linije. Što se tiče ukupnog dojma, 96% ispitanih korisnica ima pozitivan ukupan dojam o cijeloj liniji proizvoda Nivea CELLular Anti-age.

Iz tvrtke ističu kako su u razvoju formule aktivno je sudjelovalo preko 8.500 žena kako bi konačni proizvod odgovarao očekivanjima koje žene imaju od vrhunske Anti-Age njege lica.

Rezultat su proizvodi linije Nivea Cellular Anti-Age koji potiču staničnu aktivnost i učestalije obnavljanje kože, pobuđujući zrelije kožne stanice da se “ponašaju” kao da su mlade. Formula je savršeno uravnotežena kako bi pružila vidljive rezultate: ekstrakt magnolije, dokazani sastojak u njezi protiv bora, pojačava otpornost stanica na oksidativni stres, kratkolančana hijaluronska kiselina osigurava hidrataciju tako što povećava sposobnost stanica da vežu vodu, a koži srodan kreatin stanicama osigurava dodatnu energiju, navode iz Beiersdorfa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here