Walmart greškom nudio proizvode “u bescjenje”

22

Kupci u potrazi za jeftinijim proizvodima na Walmart.com internetskim stranicama nemalo su se iznenadili kad su shvatili da su u srijedu ujutro brojni proizvodi ponuđeni “u bescjenje”.

Naime, zbog tehničkog kvara na Walmart Stores Inc U.S. internetskoj stranici bili su ponuđeni neki proizvodi po cijeni koja je samo djelić nabavne.

Primjerice, pokretna traka za trčanje, koja obično stoji po nekoliko stotina dolara, ponuđena je za 33 dolara, a LCD monitori nuđeni su za samo devet američkih dolara.

“Na našim stranicama ponuđeno je nekoliko milijuna predmeta. Ova se pogreška odnosila na jedan dio proizvoda, većinom elektroničkih”, rekao je glasnogovornik za Walmart. com, Ravi Jariwala, dodavši kako je u međuvremenu problem riješen.

Tvrtka nije objavila koliko je narudžbi obavljeno za proizvode s niskim cijenama i hoće li one biti uvažene. Uglavnom se radilo o elektroničkim proizvodima. Ove je godine Walmart svoju posebnu prazničnu ponudu na internetskim stranicama objavio 1. studenoga, što je mjesec dana ranije nego prethodnih godina. (SEEbiz.eu / Hina)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here