Zgrabi Pepsi i treniraj Medvjede

51

Na vrlo originalnu ideju došli su u Badelu 1862 koji već dugi niz godina puni Pepsi, a PepsiCo je ove sezone globalni sponzor KHL lige u kojoj igra Medveščak. Ova je partnerska suradnja u Hrvatskoj dodatno pojačana sponzorskom podrškom Klubu hokeja na ledu Medveščak.

Tako su Medvjedi i Pepsi za svoje fanove pripremili i senzacionalnu nagradnu igru “Zgrabi Pepsi i treniraj Medvjede”, gdje je glavna nagrada Trening s momčadi KHL Medveščak 27. siječnja 2014. godine u Areni.

Sretni fanovac bit će na treningu na dan utakmice, družit će se sa sportskim timom, pratit će utakmicu s pomoćnim trenerom, sudjelovat će u vođenju statistike, a dobitniku je osiguran i put smještaj u Zagrebu.

Bit će zanimljivo biti dio pobjedničkog tima – iznutra. Hoće li “jednodnevni trener” dati ključne savjete Marku Frenchu za utakmice koje slijede?

U Hrvatskoj je hokej sve popularniji, a u Europi se već govori o fenomenu zagrebačkih navijača i “paklu” za gostujuće momčadi u zagrebačkim dvoranama. Navijačka euforija i ljubav prema Medveščaku zahuktava se i na društvenim mrežama.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here