“Čarobni prosinac” u Mercator centrima diljem Hrvatske

21

Predblagdansko raspoloženje obilježit će prigodni popusti i zabavni program za sve posjetitelje

U predblagdansko vrijeme, kada svi vole darivati i biti darivani, Mercator centri diljem Hrvatske odlučili su svojim vjernim kupcima, a ponajviše najmlađim posjetiteljima, darovati pravu božićnu čaroliju i time potaknuti blagdanski duh i izmamiti osmijehe na njihovim licima.

Vesele aktivnosti i događanja za velike i male, a u sklopu ovogodišnjeg “Čarobnog prosinca”, održavat će se u deset gradova diljem zemlje: Zagrebu (Vukovarska 269b), Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Labinu, Varaždinu, Čakovcu, Osijeku i Samoboru, i to svakoga vikenda, točnije 6., 14., 21. i 28. prosinca.

U sklopu “Čarobnog prosinca” bit će organiziran prigodni “Božićni sajam” na kojem će posjetitelji moći degustirati razne proizvode, a sve kupce razveselit će i brojni popusti i akcije.

U organizaciji umjetničkih društava, teatara, zborova i slobodnih umjetnika Mercator će prirediti zabavno scenske izvedbe namijenjene djeci i njihovim roditeljima, a podjela darova i slikanje sa svetim Nikolom, Djedom Mrazom, vilenjacima i Zvončicom će se odvijati u čarobnom prostoru malog “Božićnog sela” smještenog u svakom centru.

Već u petak, 6. prosinca, na dan svetog Nikole posjetitelji će moći uživati u prvoj božićnoj predstavi i dodatnim aktivnostima. Točan raspored predstava je u nastavku, a za sve dodatne informacije posjetite službenu stranicu www.mercator.hr.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here