Coca-Colina božićna avantura u osječkom Avenue Mallu

54

Riječ je o dosad najvećemu izlaganju Coca-Colinih proizvoda na jednome prodajnom mjestu u Hrvatskoj, a čini ga oko 32.500 boca Coca-Cole i Fante

Coca-Cola HBC Hrvatska unijela je dašak čarolije u osječki trgovački centar Avenue Mall ukrasivši prostor centra impresivnim izlaganjem Coca-Colinih blagdanskih pakiranja.

Riječ je o najvećemu izlaganju Coca-Colinih proizvoda koje je postavljeno na jednome prodajnom mjestu u Hrvatskoj, a čini ga više od 70.000 litara Coca-Cole i Fante, odnosno oko 32.500 boca posloženih u obliku Coca-Colinih kamiona i kuće Djeda Božićnjaka.

Coca-Colina blagdanska čarolija oduševila je posjetitelje Avenue Malla i na pravi način označila početak blagdanskih aktivnosti Coca-Cole u Hrvatskoj.

Osim u impresivno uređenome prostoru posjetitelji osječkoga Avenue Malla ove subote, 7. prosinca, te sljedeće subote, 14. prosinca, mogu uživati i u posebnim Coca-Colinim promocijama.

Pri kupnji dviju Coca-Cola u pakiranju od 2 ili 2,5 L mogu se fotografirati s Djedom Božićnjakom, a svi koji kupe šest boca Coca-Cole u pakiranju od 2 ili 2,5 L kući će ponijeti i posebnu majicu s otisnutim imenom.

Svi ljubitelji Coca-Cole u Hrvatskoj tijekom prosinca ujedno imaju prigodu osvojiti koju od brojnih nagrada u okviru nagradne igre “Piši Djedici i daruj nekoga”.

Naime, kupnjom Coca-Cole ili Coca-Cole Zero u pakiranju od 0,25 L u staklenoj boci u kojemu od ugostiteljskih objekata kupci mogu preuzeti posebnu božićnu razglednicu koju je potrebno ispuniti i poslati poštom.

Coca-Cola je osigurala privlačne nagrade za dobitnike – digitalne kamere Samsung EC-ES95 u dnevnim izvlačenjima, tablete Samsung T-210 u tjednim izvlačenjima te glavnu nagradu u završnome izvlačenju, pametni sat Samsung Galaxy Gear V-700 i pametni telefon Samsung Galaxy Note 3 N-9005.

Pojedinosti i pravila nagradne igre mogu se pronaći na mrežnoj stranici tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska.

Coca-Colina blagdanska čarolija zaokružuje slavljeničku 2013. godinu u kojoj se obilježava 45. obljetnica Coca-Cole u Hrvatskoj. Tijekom svojega djelovanja od 1968. godine tvrtka je dala velik doprinos hrvatskomu gospodarstvu i društvu u cjelini, a Coca-Cola i njezine marke nezamjenjivi su dio hrvatske svakodnevice, što pokazuje i podatak da Hrvati godišnje u prosjeku popiju 130 bočica različitih Coca-Colinih napitaka.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here