Najveću blagdansku čaroliju mališani mogu doživjeti u Point Shopping Centru

69

Point Shopping Center kao dobar susjed zapadnog dijela grada pripremio je mnoštvo događanja, poklona, radionica i igrokaza za djecu kako bi mogli osjetiti pravi duh Božića.

Djed Božićnjak i njegovi vilenjaci dijele poklone svoj dobroj djeci u Point Shopping Centru. Dobri djedica ima svoj kutak, gdje sluša sve dječje želje i fotografira se s mališanima.

Ne smijete nikako propustiti nastup dječjeg zbora Pahuljice koji će se održati u subotu u 11 sati, a posebna atrakcija u Point Shopping Centeru su žive jasle koje će imati više od 20 sudionika te ih možete pogledati u petak i nedjelju.

Mališane će oduševiti brojni interaktivni igrokazi, a poseban igrokaz pod nazivom “Škriputava priča” odvija se upravo u sobi Djeda Božićnjaka.  Djeca će se izgubiti u svijetu i doživljaju zanimljivih priča u posebno osmišljenoj Pointovoj Pričaonici.

Za vrijeme dok se klinci i klinceze zabavljaju na likovnoj radionici Božićna zvijezda, možete posjetiti neke od brojnih Pointovih trgovina te kupiti sve potrebno za uživanje u božićnim i novogodišnjim blagdanima.

Subota je dan plesa i vilenjaka te možete zaplesati na Vilenjačkoj radionici i uz to osvojiti neki od slatkih božićnih poklona. Nakon plesa, mališani mogu izraziti svoju kreativnost smišljanjem stihova u posebnoj radionici.

Blagdane valja obilježiti pjesmom i plesom te trebate zaplesati s Djedom Božićnjakom i njegovim vilenjacima za potpuni doživljaj.

Okititi bor je lako samo pitajte vaše mališane kako! Najljepše kuglice koje su izradili Vaši klinci i klinceze možete pronaći nakon završetka radionice Najljepša kuglica.

U Pointu mališani mogu u blagdansko vrijeme postati modno osviješteni na modnoj vilenjačkoj radionici, a dodatno mogu naučiti kako izraditi božićne kolačiće.

Detaljan raspored brojnih radionica potražite na Facebook i web stranicama Point Shopping Centera.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here