Otvoren prvi Spar supermarket u Rijeci

52

Trgovački lanac Spar Hrvatska započeo je ekspanziju na području Kvarnera otvaranjem svoje prve prodavaonice na tom području.

Spar supermarket otvoren je danas u Turniću u bivšem prodajnom prostoru Mebla u zgradi koju Riječani popularno zovu “Meblova žuta zgrada”. Raspolaže prodajnom površinom od 400 četvornih metara te je u njemu zaposleno 20 Riječana.

“Spar Hrvatska pokriva cijeli spektar prodajnih formata, od hipermarketa, supermarketa do malih kvartovskih trgovina, što omogućuje lakšu ekspanziju jer se formatom možemo prilagoditi svakoj dobroj lokaciji. U Zagrebu su kvartovski Spar supermarketi vrlo brzo postigli veliku popularnost među kupcima zbog bogate dnevne ponude svježih proizvoda, kvalitetnih robnih marki i ljubaznog osoblja te se nadamo da će Spar supermarket na Turniću vrlo brzo postati omiljen dućan Riječana”, ističu iz trgovca.

Osim dnevne ponude svježeg asortimana: povrća, voća, kruha i pekarskih proizvoda, mesa i delikatesa, u ponudi novog supermarketa nalazi se široka paleta proizvoda Sparovih marki među kojima se ističu linija talijanskih proizvoda Despar, linija BIO proizvoda Spar Natur pur te Spar Premium linija vrhunskih proizvoda kontroliranog porijekla i tradicionalne recepture.

Uz to, više od 30 proizvoda linije Spar free from namijenjeno je sportašima, osobama s intolerancijom na gluten i laktozu, onima koji zbog poboljšanja općeg zdravstvenog stanja žele izbaciti iz prehrane gluten, pa čak i oboljelima od celijakije jer se radi o proizvodima koji su razvijeni u suradnji s vodećim liječnicima, prehrambenim stručnjacima i nutricionistima iz Austrije.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here