Siniša Waldinger prelazi u Bruketa&Žinić OM

47

Siniša Waldinger od prosinca postaje partner te preuzima funkciju glavnog kreativnog direktora grupe agencija za tržišno komuniciranje Bruketa&Žinić OM. To je drugo pojačanje za ovu agenciju u samo nekoliko tjedana s obzirom da je početkom rujna u agenciju došao i kreativni direktor Dragan Lakićević iz Greya, izvijestili su iz te agencije.

Siniša Waldinger u svijet tržišnih komunikacija ulazi još 1995. godine u agenciji BBDO Zagreb gdje je prešao put od copywritera do kreativnog pa izvršnog kreativnog direktora te člana Uprave zaduženog za kreativnu reputaciju agencije.

U svojoj 18 godina dugoj karijeri, Waldinger je radio na brojnim domaćim i međunarodnim brendovima kao što su Jamnica, Jana, Karlovačka pivovara, Zagrebačka pivovara, VIP, Privredna banka Zagreb, American Express, Pepsi, Wrigley, Dukat, Podravka, HTZ, TDR, Chromos, Dr. Oetker, Henkel, Stipić Interart, Adidas itd.

Dobitnik je brojnih domaćih i međunarodnih strukovnih nagrada i priznanja te je bio član mnogih žirija na domaćim i međunarodnim natjecanjima u kreativnoj izvrsnosti.

U povodu dolaska u agenciju Bruketa&Žinić OM Siniša Waldinger je izjavio: “Davor, Nikola i ja smo još davne 1995. godine zajedno surađivali na jednom malom projektu za Pepsi, tako da se na neki način vraćam na početak karijere. U proteklih desetak godina u B&Ž sam dolazio barem jednom tjedno igrati PlayStation s Nikolom, a sada se i dalje namjeravam igrati, ali svaki dan, kroz zajednički rad. Veselim se što smo nakon toliko godina opet udružili snage i vjerujem da ću doprinijeti da Bruketa&Žinić OM, najbolja mala internacionalna agencija na svijetu po izboru američkog Advertising Agea, postane još bolja i da otvorimo nove frontove u izvozu hrvatske kreative u Europu i svijet.”

Davor Bruketa je istaknuo kako u grupi agencija Bruketa&Žinić OM žele okupiti najbolje stručnjake iz cijele regije kako bi bili konkurentniji na stranim tržištima na kojima su već prisutni ili tek namjeravaju izaći.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here