Bis linija osvježivača prostora i rublja

163

U kategoriji osvježivača prostora i rublja Saponijin brend Bis nudi pet mirisnih varijanti: Bis Emotion, Bis Floral, Bis Tropic, Bis Freshness by Calming i limited edition Bis Jubilee u pakiranju od 500 ml.

U tvrtki kažu kako su sve varijante podjednako popularne, a odlikuje ih dugotrajan i intenzivan miris.

“Bis linija osvježivača ima zaista široku primjenu budući da se koristi za neutraliziranje neugodnih mirisa, osvježavanje prostora i rublja te su kao kategorija izuzetno zanimljiva trgovcima. Potrošači ga koriste u domaćinstvu, ali i u hotelima, javnom prijevozu i na drugim javnim mjestima gdje je ugodan miris preduvjet zadovoljstva korisnika”, navode iz Saponije dodajući kako segment osvježavanja odjeće bilježi konstantan rast pri čemu je Bis linija osvježivača u vrlo kratkom vremenu postala vodeći brend u tom segmentu.

Proizvod je prisutan u svim trgovačkim lancima i drogerijama diljem Hrvatske, a sve je bolji i izvozni rezultat. Ova je godina za osječku tvrtku protekla u znaku 45. obljetnice Saponijinog najvažnijeg brenda Faks helizima pa je i u kategoriji osvježivača prostora predstavljen novi Bis by Faks Jubilee kojim je obilježen ovaj važan jubilej.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here