Čoko smokvice i Čoko goji

47

Obitelj proizvoda Dida Boža, poznata po džemovima i namazima vrhunske kvalitete, obogatila je svoju ponudu ukusnih i nesvakidašnjih proizvoda i prva na domaćem tržištu predstavila nove čokoladne poslastice – Čoko smokvice i Čoko goji.

Riječ je o novitetu u trgovinama, proizvodima kakve kupci dosad nisu imali prilike isprobati u Hrvatskoj, te još jednom poslovnom iskoraku tvrtke Hermes International u kategoriju proizvoda u kojoj dosad nije bila prisutna.

U vrećici Čoko smokvica kriju se komadići smokava preliveni ukusnom tamnom čokoladom, u kojima će uživati svi oni koji cijene sočan okus proslavljenih vladarica Mediterana.

Čoko goji donosi ukusan spoj slasnog okusa tamne čokolade i čuvenih bobica, poznatih po tome što su bogate antioksidansima zbog čega ih zovu i izvorom mladosti.

“Čoko smokvice i Čoko goji spajaju ono što većina nas najviše voli i traži – osvježavajući okus plodova iz prirode, pregršt nutrijenata i priliku za uživanje u izvrsnoj čokoladi. Neki naši potrošači su putem društvenih mreža već imali priliku dobiti i kušati naše nove proizvode i razveselili su nas odličnim reakcijama, stoga vjerujemo da će ih i drugi kupci diljem Hrvatske također prepoznati kao izvrsnu poslasticu za kojom će posegnuti kad im se jede nešto ukusno, slatko i pomalo neuobičajeno”, izjavio je Neb Chupin, vlasnik tvrtke Hermes International.

Novi proizvodi dostupni su na policama trgovina Konzuma, Kauflanda i Plodina u vrećicama sa zatvaračem mase 100 grama, po cijeni od 14,99 do 15,99 kuna za Čoko smokvice, odnosno od 23,99 do 25,99 kuna za Čoko goji.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here