Ikea u Zagrebu zapošljava 260 radnika

25

Ikea je danas otvorila prvi od dva kruga natječaja u kojima će ukupno zaposliti oko 260 radnika za Ikea robnu kuću Zagreb, čije se otvorenje očekuje u ljeto ove godine, izvijestili su iz te tvrtke.

U prvom krugu, koji počinje danas, Ikea će zaposliti oko 110 djelatnika i to u odjelima food, protok robe te u odjelu procjena štete namještaja i popravci.

Sljedeći, posljednji krug masovnog zapošljavanja najavljen je za kraj veljače, od 28. veljače do 7. ožujka, tražit će se još 150 djelatnika za pozicije prodavača te zaposlenike u odjelu odnosa s kupcima.

“Svi zainteresirani kandidati na linku www.IKEA.hr/posao mogu ispuniti online predložak životopisa na hrvatskom jeziku. Za kandidate koji prođu prvu selekciju uslijedit će telefonski i grupni intervjui”, istaknula je Ana Josipović, voditeljica ljudskih resursa IKEA robne kuće Zagreb.

Nakon toga će odabrane kandidate pozvati u Centar za procjenu kako bi ih kroz različite zadatke i druženje bolje upoznali te utvrdili dijele li vrijednosti tvrtke Ikea, napominje Josipović.

Ikea je, kako podsjećaju iz te tvrtke, u posljednjih pet mjeseci otvorila mogućnost zapošljavanja za oko 300 osoba uzmu li se u obzir natječaji koji se provode u veljači i oni iz listopada i studenog 2013.

Ikea robna kuća u Zagrebu otvorit će se u ljeto 2014. na istočnom ulazu u grad Zagreb kod Ivanje Reke, a ukupno će zaposliti oko 300 ljudi.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here