Ivan Vrbić novi direktor proizvodnje Zagrebačke pivovare

106

Ivan Vrbić od veljače 2014. godine novi je direktor proizvodnih operacija Zagrebačke pivovare te će na toj poziciji biti odgovoran za ostvarivanje ciljeva proizvodnih operacija te osiguravanje najviših standarda sigurnosti na radu, brige za okoliš i kvalitete piva, izvijestili su iz te pivovare.

Karijeru u Zagrebačkoj pivovari Ivan Vrbić započeo je 2006. godine na poziciji procesnog inženjera u odjelu Proizvodnje. Njegove sposobnosti i kvalitete ubrzo su prepoznate te je unaprijeđen na mjesto specijalista za podršku pivovarama regija Središnje i Istočne Europe.

Nastavno na uspješne rezultate mnogih projekata u kojima je sudjelovao, 2010. godine imenovan je menadžerom Molson Coorsa za tehničku podršku pivovarama za Europu.

Ivan Vrbić na novoj poziciji odgovarat će izravno Stevici Kalašu, regionalnom voditelju za Hrvatsku, Srbiju i Crnu Goru, te Sergeyu Yeskovu, regionalnom predsjedniku za Hrvatsku, BiH i Sloveniju.

Boris Šćulac, dosadašnji direktor proizvodnih operacija, koji je tijekom više od 15 godina svojim vještinama, znanjem i predanošću dao velik doprinos poslovanju i ostvarenju dobrih rezultata Zagrebačke pivovare, odlučio je napustiti Zagrebačku pivovaru i potražiti nove poslovne izazove, ističe se u priopćenju.

1 COMMENT

  1. pad sa 22 kata je jako bolan i težak ali ako je potkrijepljn stanovito dostatnom količinom love bol je utoliko ublažena. jedino mi je drago da mali tić više neće tlačiti radnike svojim izljevima nježnosti i ljubavi od koje su oni dobivali mlade i djelomično proljevne aktivnosti. pa ti sad budi pametan tko tu koga s čim i zašto…..

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here