Neprocjenjivo iskustvo kupovine uz MasterCard

49

MasterCard je preporučena kartica za plaćanje u shopping centrima City Center one jer donosi brojne pogodnosti tijekom cijele godine

Ove godine kupovina postaje više od običnog iskustva – uz suradnju koju su pripremili MasterCard i trgovački centri City Center one – kupovina postaje neprocjenjivo iskustvo. Naime, MasterCard i City Center one udružili su snage kako bi svojim korisnicima odnosno kupcima osigurali da dobiju više od svoje svakodnevne kupovine.

Ova dugoročna suradnja trajat će cijelu godinu u Zagrebu i Splitu, a razna događanja, akcije, popusti i pogodnosti zasigurno će oduševiti potrošače i na sjeveru i na jugu.

City Center one preporučuje kupovinu MasterCard karticom jer donosi brojne pogodnosti. Svoju MasterCard karticu koristite u mnogobrojnim dućanima City Centera one Zagreb West i East te Split, a za svaku kupovinu – MasterCard vas daruje. Više o trenutačnim pogodnostima i akcijama provjerite na web stranicama City Centera one.

Trenutačno je u tijeku akcija koja će trajati u periodu od 13. veljače do 31. ožujka.  Za svako plaćanje MasterCard karticama u shopping centrima City Center one u Zagrebu i Splitu, u minimalnom iznosu od 200 kuna, moguće je dobiti kupon za kino Cineplexx ili besplatnu vožnju EKO taksijem do 5 km.

Kupon za kino moguće je iskoristiti u City Centeru one Zagreb East te Split, uz prethodnu rezervaciju željenog filma i termina. Film možete rezervirati online ili telefonski. Pri podizanju karata predočite kupon i uživajte u filmu.

No, to nije sve! Ako želite nastaviti uživati u kupovini, umjesto kupona za kino, možete izabrati praktičnu MasterCard torbu za kupovinu. Kupone je potrebno zatražiti na info pultu uz predočeni račun.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here