Romantičan vikend u Westgateu uz super popuste

72

Trgovački centar Westgate ovoga vikenda bit će mjesto zabave, plesa, romantike i odličnih popusta za sve posjetitelje centra. Od 14. – 16. veljače uživajte u najromantičnijem Late Night Shoppingu i iskoristite nevjerojatne popuste na kolekciju vrhunskih domaćih i svjetskih brendova.

Petak, 14.02.
Dan zaljubljenih proslavit će se plesom i glazbom u ritmu romantike. Od 19 h posjetitelje očekuje nastup i plesna škola Damira Horvatinčića i Petre Jeričević. Nakon plesne škole možete uživati u koncertu grupe Meritas, a Westgate je kao tradicionalno dobar domaćin pripremio brojne nagrade i iznenađenja za posjetitelje centra.

Subota, 15.02.
Subota će, pored bogatog programa u znaku Valentinova, biti i u znaku sporta i važnosti brige o zdravlju. Na prostoru inline terena održat će se prvenstvo u brazilskom jiu-jitsuu, najveće takve vrste na području istočne Europe. Natjecanje u organizaciji Hrvatskog saveza brazilskog jiu jitsua održat će se od 10 do 22 sata – dođite i uživajte u borbama prvaka ove drevne borilačke vještine.

Nedjelja, 16.02.
Nedjelja će ponovno biti u znaku plesa i glazbe. Od 18 h na inline terenu održat će se atraktivni plesni event koji će voditi profesionalni plesni studio Escape. Uživajte u koreografijama različitih plesnih stilova: jazz – dance, hip – hop, mtv dance, lyrical dance i mnogih drugih stilova.

Tijekom cijelog vikenda održat će se i prodaja ruža i sobnog bilja. Posjetite Westgate ovoga vikenda i uživajte u romantičnoj atmosferi centra, pronađite najkreativnije poklone za Valentinovo, dobro se zabavite i kupujte po nevjerojatno povoljnim cijenama.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here