Tri nova okusa Chio Chipsa

103

Chio Chips je brend koji je stvoren 1962., a ime je dobio prema prvim slovima imena osnivača brenda: Carlo, Heinz i Irmgard Von Opel.

Chio brend u svom portfelju ima široku ponudu različitih grickalica, a svoju veliku popularnost stekao je zbog vrhunske kvalitete proizvoda.

Chio chips se proizvodi iz GMO free krumpira, s prirodnim začinima i aromama te ne sadrži pojačivače okusa, umjetne boje i konzervanse. Prisutan je u više od 30 zemalja.

Pikantna snack avantura zajamčena je odabirom Chio Chipsa s okusom feferona. Oduševit će sve one koji vole ljuto i hrskavo, a za sve ljubitelje paprike u ponudi imaju savršenu kombinaciju pikantnog okusa paprike i hrskavog čipsa.

U ponudi brenda nalaze se i tri nova okusa.

Chio Chips Exxtra paprika 150 g – omiljeni Chio čips s okusom paprike od sada i u rebrastom izdanju. Jedinstvena Chio pikantna paprika s još boljim, punijim okusom.

Chio Chips sir 150 g – potpuno novi okus u liniji Chio čips proizvoda koji će oduševiti vaša nepca, s blagim okusom sira. Savršeni je odabir za ljubitelje sira. Kombinacija hrskavog čipsa i arome sira ispunit će sva njihova očekivanja.

Chio Chips sir&luk 150 g – predstavlja jedinstven spoj sira i luka. Ova savršena kombinacija okusa idealan je odabir za istinske ljubitelja čipsa i one koji vole eksperimentirati s okusima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here