Lidlov donacijski program “Više za zajednicu!” nastavlja se i ove godine

89

Tvrtka Lidl Hrvatska danas je predstavila fotomonografiju donacijskog programa zaposlenika “Više za zajednicu!” provedenog 2013. godine, u okviru kojeg su donirali 87 udruga i institucija diljem Hrvatske, a ukupna vrijednost programa iznosila je gotovo pola milijuna kuna.

Svečanosti su prisustvovali predsjednik Uprave Lidl Hrvatska Boris Lukšić, glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca Davor Majetić, poznati hrvatski pjevač i zaštitno lice Lidla Oliver Dragojević te mnogobrojni partneri i prijatelji Lidla, predstavnici doniranih ustanova te Lidlovi zaposlenici – sudionici programa. Ovaj hvalevrijedan donacijski program nastavlja se i ove godine.

“Donacijskim programom ‘Više za zajednicu!’ željeli smo se približiti zajednici u kojoj djelujemo. I to tako da svaki Lidlov radnik može predložiti neku neprofitnu organizaciju, udrugu ili bilo koju drugu instituciju od javnog značaja. Time na neposredan i ljudski način dajemo lice, ime i prezime tvrtki Lidl. Naša misija nije završena – donacijski program Više za zajednicu nastavljamo i u 2014. godini, u cijeloj Hrvatskoj, uključujući sve svoje trgovine i skladišta”, poručili su iz Uprave Lidl Hrvatska, povodom današnjeg predstavljanja donacijskog programa i fotomonografije “Više za zajednicu!” 2013.

Prisutnima su se obratili i glavni direktor Hrvatske udruge poslodavaca Davor Majetić i Lidlova zaposlenica Danijela Davidović, koja je i sama sudionica donacijskog programa, a svečanost su uveličali i poznati pjevač i Lidlovo zaštitno lice Oliver Dragojević te mnogobrojni partneri i prijatelji Lidla, predstavnici doniranih udruga i ustanova te Lidlovi zaposlenici – sudionici programa.

Mališani iz Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik svečanost su započeli izvedbom predstave “Mali princ”, dok su djeca iz Kulturno-umjetničkog društva Josipovac program završili poznatom hit pjesmom “Nadalina”, a prilikom izvedbe im se na pozornici pridružio Oliver.

Lidl je u sklopu provođenja programa u 2013. godini donirao 44 udruge koje se bave pomaganjem bolesnoj djeci, djeci s posebnim potrebama, invalidima i samohranim roditeljima, osam dječjih domova, tri centra za odgoj i obrazovanje, 12 dječjih vrtića, dvije osnovne škole, tri bolnice, dva kulturno-umjetnička društva te 13 ostalih društava i fondacija, župa, poliklinika i slično.

Zahvaljujući Lidlovim zaposlenicima i razgranatoj prodajnoj mreži, Lidl je dopro gotovo do svakog kutka Lijepe Naše i tako još jednom potvrdio svoju predanost pomaganju zajednici u kojoj posluje. Lidl je prva kompanija koja je u Hrvatskoj organizirala ovakvu akciju pomaganja na razini cijele države, uključujući sve svoje zaposlenike, trgovine, skladišta i upravnu zgradu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here