Lino lada u MasterChefu

56

Filip Šovagović iznenadio žiri svojim omiljenim desertom – Lino ladom!

Treća emisija popularnog TV showa Celebrity MasterChef bila je prepuna iznenađenja, kako za celebrity kandidate, tako i za njihov žiri. Naime, za vrijeme showa žiri je od svojih kandidata zatražio da u zadanom vremenu, osim jela koje su odlučili kuhati, dodatno pripreme i neki posebni couvert.

No, naš poznati glumac, režiser i multimedijalni umjetnik Filip Šovagović nije se dao smesti, žiriju je za couvert ponudio bademe i lješnjake, ali i posebno iznenađenje za desert – svoju omiljenu Linoladu.

Kako su se snašli u kuhinji i što su sve odlučili kuhati Emilija Kokić, Mario Valentić, Igor Mešin i Filip Šovagović imali smo priliku vidjeti sinoć. Kako bi zadovoljili istančana nepca žirija, ali i očekivanja brojnih gledatelja pred malim ekranima, kandidati su morali u vrlo kratkom vremenskom roku odlučiti koji specijalitet žele poslužiti.

No, da kandidatima ne bi sve bilo previše jednostavno, žiri im je odlučio prirediti i malo iznenađenje pa su, uz svoja jela prvijence, morali osmisliti i neki zanimljivi couvert.

U napetoj kulinarskoj večeri, već je pri izboru namirnica bilo neočekivanih iznenađenja. Filip Šovagović posegnuo je na policama za Lino ladom i iskreno rekao. “Uzeo sam Lino ladu, Lino ladu treba imati uvijek!”.

Naš nasmijani i duhoviti glumac žiriju je odlučio pripremiti svoj crno bijeli rižoto, ali im je namijenio i posebno slatko iznenađenje. Kad je stiglo vrijeme da žiri kuša specijalitete celebrity kandidata, Filip je ponosno izvadio svoja dva tanjura, s rižotom i s bademima i lješnjacima, a za kraj je sačuvao svoj omiljeni kremni namaz. Posegnuo je u zadnji džep i izvukao – Lino ladu, a smijeh članova žirija pokazao je kako svi vole slatka iznenađenja.

“Nakon dobrog ručka najdraže mi je dočepati se Linolade. Ljudi ju uglavnom koriste za palačinke, a ponekad je taj namaz bolji sam nego u kombinaciji s nekom izgorenom palačinkom”, izjavio je Filip Šovagović.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here