OMD najnagrađivanija mreža agencija na svijetu

18

Agencija za planiranje i zakup medija OMD osmi put za redom proglašena je najnagrađivanijom mrežom agencija na svijetu prema Gunn Reportu, priopćeno je iz te agencije.

Gunn Report, globalni indeks izvrsnosti u oglašavanju, od 1999. godine objedinjuje liste pobjednika svjetski etabliranih marketinških festivala i nagrada koji u odabiru najboljih stavljaju naglasak na inovacije u korištenju medija, kreativnosti i efikasnosti.

Medijska agencija OMD, koja u svijetu zapošljava više od osam tisuća medijskih stručnjaka, za 2013. je godinu osvojila prestižni naslov najnagrađivanije svjetske agencijske mreže zahvaljujući, kako kažu u tvrtki, “izvanrednim uspjesima, nominacijama i nagradama osvojenima kroz više od 90 tržišta na kojima djeluje u više od 30 specijaliziranih komunikacijskih disciplina”.

Pritom dodaju kako su dosljedan pristup u rješavanju komunikacijskih izazova i jamstvo kvalitete zajedničke odlike svih OMD timova u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, gdje agencija djeluje od 2006. godine.

“Uz nedavno osvojeno priznanje časopisa AdWeek za globalno najbolju medijsku agenciju u 2013. godini, osmi po redu Gunn Report daje nam dodatni razlog za optimizam u još jednoj poslovnoj godini u kojoj ćemo učiniti sve kako bismo nastavili ovaj uspješni niz. Prije svega, na takvim uspjesima moramo zahvaliti našim klijentima koji prepoznaju naš rad i podržavaju nas u ostvarivanju nagrađenih medijskih rješenja”, izjavila je Ksenija Latković Kazarac, direktorica OMD Hrvatska.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here