Otvoren Super Konzum Stenjevec u Zagrebu

113

U novi trgovački centar koji će zapošljavati 60 djelatnika uloženo 40 milijuna kuna

Danas je u Zagrebu, na adresi Samoborska cesta 102, otvoren Super Konzum Stenjevec, ujedno 60. Super Konzum u Hrvatskoj i 17. Super Konzum prodavaonica na području Zagreba i okolice. U novootvorenoj prodavaonici zaposleno je 60 djelatnika, a investicija u novi trgovački centar ukupne površine 3.800 m2 vrijedna je 40 milijuna kuna, izvijestili su iz ovog trgovačkog lanca.

U prodajnom prostoru Super Konzum prodavaonice površine 1.805 m2, kupcima je dostupan asortiman više od 17.000 proizvoda na odjelima delikatesa, voća i povrća, mliječnih proizvoda, pekarnice te mesnice.

Uz veliki izbor svježih prehrambenih proizvoda novi Super Konzum sadrži i veliki odjel neprehrane s bogatom ponudom posuđa, kućanskih aparata, tekstila i opreme za dom.

U sklopu trgovačkog centra uz Konzum prodavaonicu nalaze se i dodatni sadržaji partnera: Tisak, mjenjačnica, kemijska čistionica, optika, frizerski salon, caffe bar te ljekarna.

Također, kupci mogu koristiti i inovativne usluge popust plaćanja računa, usluge podizanja novca na blagajnama, igara Hrvatske Lutrije kao i otkupa ambalaže, a na raspolaganju će im biti i četiri samonaplatne blagajne te veliko parkiralište s ukupno 100 parkirnih mjesta.

Za više tisuća kupaca, na dan otvorenja, Konzum je uz posebne akcije na široki asortiman proizvoda priredio i mnoštvo zabave uz doručak i veliku roštiljadu.

“Ciklus investicija u nove centre nastavljamo i ulaganjem u izgradnju novog trgovačkog centra u Gračanima u podsljemenskoj zoni grada Zagreba, koji planiramo otvoriti do kraja ove godine. Posebno je važno što će ovi centri stvoriti nova radna mjesta, a Konzum će svakako ostati dosljedan ovakvoj viziji ulaganja i u budućnosti”, izjavio je Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here