Philips predstavio novi Multicooker

125

Prigodnom kulinarskom demonstracijom tvrtka Philips Hrvatska danas je u zagrebačkom restoranu Kulinarijat predstavila jedinstveni uređaj za kuhanje na hrvatskom tržištu – Philips Multicooker.

Koliko je jednostavno kuhati u njemu i kako se sve koristi demonstrirale su poznate mame Ivana Husar, Belma Džomba i Zlata Muck. Uz poznate mame u Multicookeru su slana i slatka jela pripremale kreativne food blogerice Sanja Štrbac (Domaćica), Tamara Novaković (Bite my cake) i Andrea Cukrov (Voće i povrće).

Philips Multicooker jedinstveni je uređaj ovog tipa na hrvatskom tržištu, a njegove glavne karakteristike i posebnosti istaknula je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa: “Philips Multicooker vam pomaže pripremiti slasne recepte koje su pripremale vaše mame i bake. Ovaj izuzetno zanimljiv kuhinjski uređaj ima 12 različitih programa za kuhanje i 22 postavke temperatura što ga samim time čini vašim najboljim prijateljem u kuhinji. Uz Philips Multicooker možete pripremati vaša najdraža jela, bilo kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana.”

Uz novi Multicooker kuhanje nikad nije bilo jednostavnije. Sve što trebate napraviti je ubaciti sastojke, namjestiti prikladnu opciju kuhanja i vrijeme te ostaviti Multicooker da napravi svoj posao – i to je to.

Zahvaljujući 3D tehnologiji zagrijavanja, toplina se ravnomjerno širi pa nema potrebe za neprestanim miješanjem, dok posuda debljine 2 mm jednoliko raspoređuje toplinu i sprječava da jelo zagori. Uz to, uređaj raspolaže i funkcijom “Keep Warm” koja omogućava održavanje topline do 24 sata.

Philips Multicooker HD3037 namijenjen je očuvanju okusa i aroma vašeg jela, zahvaljujući prilagodljivom ventilu za nadzor pare i kompjuteriziranom kuharskom sistemu. Uz Multicooker nema zagorenih zdjela, jakih mirisa i kuhinje prepune suđa koje treba oprati nakon skuhanog ručka jer sve se priprema u jednoj zdjeli zapremine 5 L što je otprilike 6-8 porcija.

Philips Multicooker dolazi s posebnom posudom za kuhanje na pari i drugim alatima koji će biti korisni u kuhinji: mjerna posuda, grabilice za tekuću i krutu hranu i silikonske rukavice. Također, uređaj se može koristiti bilo gdje zahvaljujući njegovim dimenzijama i kompaktnom dizajnu. Može ga se lako pomicati koristeći rotirajuću ručku koja se ne zagrijava.

Uređaj je dostupan u maloprodaji po cijeni od 899 kn. U tijeku je i akcija 60-dnevnog probnog roka koja je već započela i traje do 20. lipnja. Ukoliko proizvod ne ispunjava očekivanja kupca, nakon 60 dana probnog roka zajamčen je povrat novca.

PROMO


KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here