Predstavljena knjiga “Menadžment tržišnih komunikacija”

52

Visoka poslovna škola Libertas i izdavačka kuća Plejada na svečanoj su prezentaciji održanoj jučer u Zagrebu predstavili knjigu “Menadžment tržišnih komunikacija”, autora doc.dr.sc. Radojke Kraljević i dr.sc. Davora Perkova.

Pored autora, knjigu su pred stotinjak uzvanika, kolega, profesora, studenata, gospodarstvenika, predstavnika medija i prijatelja, predstavili dekan doc.dr.sc. Duško Pavlović, urednik Ilija Ranić te direktorica Korporativnih komunikacija Podravke Marinka Akrap i poslovni konzultant Drenislav Žekić.

Knjiga obiluje primjerima iz domaće (Podravka, Atlantic, Maraska, Shooster, Konzum, PAN, Erste banka i dr.) i inozemne prakse tržišnog komuniciranja te sedam originalnih studija poslovnog slučaja što teorijskim postavkama udahnjuje životnost i uvjerljivost.

Osnovna misao vodilja autora bila je u duhu misli: “Što god postoji u svijetu marketinga, sve je to percepcija u glavama potrošača.”

“Iako će se o ukupnoj korisnosti knjige prosuđivati ex post, izražavamo nadu da će ovo djelo obogatiti hrvatski fond znanstveno-stručne literature te domaću teoriju i praksu upravljanja komunikacijama s tržištem. Ujedno, uvjereni smo da će ovu knjigu studenti vrlo dobro prihvatiti kao udžbenik iz istoimenog kolegija”, rečeno je na prezentaciji.

Knjiga se može naći u prodaji u knjižarama Školske knjige, Profila i dr.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here