Grayling imenovao Roberta Škuncu direktorom hrvatskog ureda

53

Grayling, globalna PR agencija sa snažnom mrežom ureda u regiji jugoistočne Europe, danas je objavila imenovanje Roberta Škunce na mjesto direktora hrvatskog ureda. Uz to, Škunca će preuzeti dužnosti Client Services Directora za ključne klijente u regiji jugoistočne Europe, izvijestili su iz Graylinga.

Promaknuće predstavlja priznanje za izvanredan rad tijekom uzbudljive protekle godine, a posebno na projektu Europske komisije (Opće uprave za proširenje) pod nazivom “Welcome Croatia!”.

Grayling je implementirao kampanju povodom ulaska Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije u 27 zemalja Europske unije i Hrvatskoj s ciljem upoznavanja građana EU s najnovijom članicom.

Vrijednost i kvaliteta projekta prepoznati su na međunarodnoj razini te je prošli tjedan projekt ušao u finale prestižnog natjecanja EMEA SABRE Awards u kategoriji za najbolju paneuropsku kampanju za odnose s javnošću.

“Imenovanje dolazi kao logičan slijed Robertovog savjesnog, motiviranog i uspješnog rada u Graylingu tijekom devet godina. Uvjerena sam kako će Robert svojim predanim i profesionalnim pristupom poslu potaknuti Grayling na daljnji rast na hrvatskom i tržištima u regiji”, izjavila je Nataša Trslić Štambak, regionalna direktorica Graylinga za Jugoistočnu Europu.

Robert Škunca karijeru je započeo kao novinar na HTV-u da bi se 2006. godine pridružio rastućem timu Graylinga kao stručnjak za odnose s medijima. Njegovo iskustvo uključuje rad na brojnim kampanjama i projektima, a posebice se istaknuo upravo u multi-market kampanjama i regionalnim koordinacijama za vodeće globalne tvrtke.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here