Lino Vafelade

194

Lino je svojim malim vjernim linoljupcima pripremio još jedno iznenađenje, ukusne i slasne Lino vafelade.

Vafelade dolaze u tri neodoljive kombinacije: Vafelada nougat punjena Lino ladom nougat i najfinijim komadićima sjeckanih lješnjaka, Vafelada milk s Lino lada mliječnom kremom i Vafelada duo s okusom Lino lade milk i Lino lade nougat.

Lino vafelade su izvor energije za svakodnevne izazove, neizostavne u igri, sportskim aktivnostima, školskim marendama, na izletima, kao slatka pauza i uvijek dostupan i praktičan zalogaj.

Potrošači mogu izabrati između tri okusa za sve ukuse.

Lino vafelada nougat je ukusna i raskošna lješnjakova krema  u sendviču od hrskavih i prhkih listova vafla. Ljubitelji Lino lade nougat, odmah će u Vafeladi nougat prepoznati svoj omiljeni kremni namaz Lino lada nougat obogaćen najfinijim sjeckanim lješnjacima.

Lino vafelada milk je nježna mliječna Lino lada krema između dva hrskava i prhka vafel lista, po guštu je svih ljubitelja bijele tj. Lino lade milk. Lino Vafelada milk namijenjena je malim i velikim linoljupcima, a svoj neodoljiv okus  duguje mlijeku i lješnjacima.

Lino vafelada Duo je ukusna, hrskava, punjena Lino ladom duo proizvedenom od najfinije čokolade, lješnjaka i nježne mliječne kreme baš po ukusu najmlađih, ali i onih nešto većih linoljubaca. Idealna je poslastica za one koji se ne mogu odlučiti kojem Lino lada kremnom namazu pokloniti svoje srce.

Marketinška podrška: TV spot u sklopu kampanje “Budi i ti Lino pobjednik”, dodatne pozicije na prigodno oslikanim stalcima na svim važnim prodajnim mjestima, sampliranje itd.

Logističke informacije:

Komercijalno pakiranje: Lino Vafelada duo 22 g, Lino Vafelada milk 22 g, Lino Vafelada nougat 22 g; Komada u kartonu – 24; Kartona na paleti – 360

Preporučena MP cijena (opcionalno): 2,99 kn

Proizvođač: Za Podravku d.d. Hrvatska proizvodi Lasta d.d. Čapljina

Adresa uvoznika/ distributera: Podravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica

Telefon i fax: 0800 08 08

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here