Metro nagrađuje poduzetnike koji doprinose zajednici

29

Svi poduzetnici, obrtnici i vlasnici samostalnih djelatnosti koji žele ispričati priču o tome kako su stvorili dodanu vrijednost ili doprinijeli lokalnoj zajednici mogu se prijaviti za sudjelovanje u projektu Metroa “Zvijezda zajednice”. Priče o tome kako su pomogli sugrađanima, lokalni poduzetnici mogu prijaviti na web stranici Metro-cc.hr od 14. travnja do 8. lipnja 2014., priopćeno je iz ovog trgovačkog lanca.

Metro je povodom proslave 50. godina poslovanja Metro grupe odlučio nagraditi društveno koristan angažman obrtnika i poduzetnika u lokalnoj zajednici. Deset priča koje osvoje najviše glasova publike ući će u uži izbor, a pobjednika među njima odabrat će žiri. Pobjednik će biti proglašen u listopadu 2014. godine na svečanom prijemu, a osvojit će nagradu u vrijednosti od 50.000 kuna za razvoj vlastitog poslovanja.

“Projektom Zvijezda zajednice Metro će nagraditi poduzetnika ili obrtnika koji je prepoznao neku potrebu zajednice i doprinio njezinom rješavanju. Ovim projektom želimo motivirati poduzetnike da se uključe u rješavanje potreba zajednice, a s druge strane želimo promicati važnost lokalnih poslovanja koja su značajna za razvoj zajednice”, pojasnio je Vladimir Gnjidić, direktor marketinga i odnosa s kupcima Metro Cash & Carry Hrvatska.

Svi zainteresirani građani mogu pratiti projekt i glasati za najbolje priče od 14. travnja do 08. lipnja 2014., za cijelo vrijeme trajanja projekta, na web stranici ili Facebook stranici Metroa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here