Na tržište plasirana Jana HNS limitirana serija boca

229

Jana, sponzor hrvatske nogometne reprezentacije, ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu u sklopu je kampanje “Voda s porukom” na tržište plasirala  posebnu Jana HNS limitiranu seriju boca.

Ova edicija jedinstvena je po prilagođenoj “nogometnoj” etiketi i inspirativnim porukama potpisanima od strane hrvatskih nogometnih reprezentativaca. Nogometni reprezentativci često i sami traže inspiraciju za izazove s kojima se susreću, a Jana želi inspirirati sve ljude da budu bolji prema sebi i drugima. Upravo zato Jana i nogometni reprezentativci udružili su snage oko ideje koja ima isti cilj – podizanje navijačkog duha i zajedništva.

Izlazak na tržište popraćen je nagradnom igrom zvučnog naziva “Na drugi kraj svijeta s pet Jana etiketa”. Pravila nagradne  igre su jednostavna i sudjelovati mogu svi: treba sakupiti pet etiketa s Jana boca, ali s različitim sadržajem poruka na stražnjoj etiketi, te ih u periodu od 15. travnja do 15. svibnja poslati na adresu Jamnice d.d.

Sve sudionike očekuju brojne nagrade, a osim dresova hrvatske reprezentacije, nogometnih lopti i majica, mogu osvojiti i putovanje na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil.

Jana HNS edicija obuhvaća sva PET pakiranja i dostupna je na svim prodajnim mjestima na području RH.

Više informacija o nagradnoj igri možete doznati na web stranici www.vodasporukom.com.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here