Počinje kampanja “We Love Women”

158

U mjesecu posvećenom ženama, kampanja “We Love Women” započinje uređenjem doma, a dizajnerica interijera Mirjana Mikulec savjetovat će posjetitelje

Kampanja “We Love Women” koju organiziraju MasterCard i City Center one počinje 2. svibnja,  a prvi tjedan, koji kreće 5. svibnja, posvećen je uređenju doma. Sva pitanja o dizajnu interijera posjetitelji će moći uputiti Mirjani Mikulec, poznatoj dizajnerici interijera. Mirjana će savjete davati u petak, subotu i nedjelju u trgovačkim centrima City Centera one.

Uz korisne naputke ove stručnjakinje, dame će moći ostvariti popuste i razne pogodnosti za plaćanje MasterCard karticama u trgovinama: Top Shop, Vitapur, Posteljina.hr, La Perla Flowers, Kvadra design te Scavolini.

Vitapur i Top Shop u četvrtak, 8. svibnja, održat će promocije te upoznati posjetitelje s pogodnostima koje nude tijekom tjedna uređenja doma, a veselo kolo sreće Vitapura omogućit će dodatne popuste za plaćanje MasterCard karticama.

Sljedeći dan, promocijama će se pridružiti Elle Decor te Mirjana Mikulec koja će svoju prvu radionicu održati u City Centeru one Split, dok će tijekom vikenda posjetitelje savjetovati u zagrebačkim City Centerima one.

U City Centeru one Split, Scavolini će prezentirati zanimljiva rješenja projektiranja kuhinja i drugih prostora, a posjetitelji će na raspolaganju imati i tim mladih dizajnera interijera koji će im pomoći u osmišljavanju najboljih rješenja. Posebne pogodnosti pri kupnji nudi i Kvadra design.

Sve dame koje će plaćati MasterCard karticama mogu sudjelovati u nagradnim igrama “Izaberi i osvoji najbolji ženski auto godine” i “Shopping with style” s Ivom Balaban te osvojiti poklon bon u iznosu od 2.500 kuna. Sretnica će osvojeni poklon bon moći iskoristiti u bilo kojem City Centeru one, a nezaboravnoj kupnji pridružit će se Iva Balaban kako bi pomogla odabrati najbolju odjevnu kombinaciju.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here