Predstavljeni novi Nescafé Cappuccino proizvodi

275

Tvrtka Nestlé predstavila je nove Nescafé Cappuccino proizvode koji su, zahvaljujući inovacijama, sada kremastiji, s raskošnom bijelom pjenom koja se jednostavno može napraviti i kod kuće. Ovo je još jedna u nizu inovacija kojom Nescafé, kao najpoznatiji brend topive kave na svijetu, razveseljava ljubitelje kave, rečeno je na današnjoj prezentaciji.

Svi okusi iz Nescafé Cappuccino asortimana – original, vanilija, čokolada, lješnjak, karamela, irish i bez kofeina, sada su upotpunjeni pjenom poput one koja se dobije kada cappuccino naručimo u kafiću.

Nove Nescafé cappuccino proizvode na predstavljanju u caffe baru Espresso u Zagrebu među prvima su isprobale poznate voditeljice i ljubiteljice kave Edita Misirić i Antonija Mandić, dok je poznati miksolog Saša Lovrenščak prisutnima pokazao kako na jednostavan način Nescafé Cappuccino pretvoriti u osvježavajući hladni koktel, idealan za nadolazeće tople dane.

“Nescafé više od 75 godina predano radi na tome da kavoljupcima učini posebnima one trenutke u danu koje imaju samo za sebe – kada ujutro popiju prvi gutljaj kave ili uzmu poslijepodnevni predah. Novi Nescafé Cappuccino proizvodi nastali su kao odgovor na želje i preferencije ljubitelja cappuccina, kojima ovaj napitak često predstavlja poslasticu kojom se najradije počaste”, izjavila je Ivana Herceg Batić, brend menadžerica za Nescafé.

Ona je podsjetila kako tvrtka Nestlé ima najveću istraživačku mrežu u prehrambenoj industriji, s čak 34 istraživačko–razvojna centra, dodajući pritom kako je inovacija u Nescafé Cappuccino asortimanu, raskošna bijela pjena od svježeg mlijeka i kremasta tekstura, rezultat predanog rada stručnjaka u želji da užitak ispijanja cappuccina u kafiću dovede u dom potrošača.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here