Ravlić otvorio svoju 30. prodavaonicu

217

Mesna industrija Ravlić otvorila je svoj 30. maloprodajni objekt u Hrvatskoj. Riječ je o formatu diskonta koji je otvoren u Petrijevcima kod Osijeka, nadomak proizvodnog pogona ove obiteljske tvrtke.

Iz Ravlića ističu kako novootvoreni diskont raspolaže s prodajnom površinom od 130 četvornih metara te predstavlja dosad najveće prodajno mjesto u lancu prodavaonica tvrtke. U ponudi se nalazi više od 600 prehrambenih artikala te je zaposleno pet novih djelatnika.

“Ovim se otvaranjem jubilarnog 30. maloprodajnog objekta definitivno nastavlja proširenje distributivne mreže”, istaknuo je član Uprave Mario Ravlić dodajući kako se time žele približiti kupcima diljem Hrvatske.

Diskont nudi najširi spektar proizvoda tvrtke Ravlić od svježeg mesa do suhomesnatih delikatesa te brojnih drugih prehrambenih proizvoda. Osim degustacija proizvoda, kažu u Ravliću, za sve su kupce pripremljene i vrlo povoljne akcijske cijene.

Radno vrijeme diskonta je od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati, a nedjeljom od 7 do 12 sati.

Mesna industrija Ravlić obiteljska je tvrtka koja je poslovanje započela 1960. godine. Razvoj u mesnu industriju krenuo je od restorana Plavi podrum, preko mesnica do prerade mesa i klaonice. Restoran Plavi podrum, mesnice i tehnološki najmodernija klaonica u Europi, u koju je investirano više od devet milijuna eura, trenutačno zapošljavaju više od 250 ljudi.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here