Prezentacija Paško likera

80

Gosti uživali u okusima Paško likera, dobitnika srebrnog odličja za liker od naranče na prestižnom 2014 International Spirits Competition u Berlinu

U predivnom okruženju imotskog kraja, u Zmijavcima, uz puno veselja, dobrog raspoloženja i tradicionalnu hranu, održano je druženje na kojem su svi ljubitelji dobre hrane i pića imali priliku isprobati nezaboravne okuse Paško likera.

Među brojnim gostima, prijateljima i partnerima Paško likera, našlo se i jedno poznato lice hrvatske eno-gastro scene, Rene Bakalović.

Riječ je o brendu mediteranskih voćnih likera proizvedenih prema tradicionalnoj recepturi. Paško likere obilježava provjerena kvaliteta koja je mogla opstati usmenom predajom likara, a koju je održala sama snaga okusa i lijeka. Uz tradicionalnu recepturu, u proizvodnji Paško likera primjenjuje se i tradicionalna tehnologija, a za izradu se biraju samo vrhunske sirovine s najboljih lokacija od Zadra do Dubrovnika.

U prilog kvaliteti Paško likera govore i prestižne svjetske medalje kojima su se okrunili okusi likera od višnje i likera od naranče. Naime, nakon što je Liker od višnje 2011. godine osvojio srebrnu medalju za kvalitetu International Wine&Spirits Competition u Londonu, na prestižnom 2014 International Spirits Competition u Berlinu, ove je godine isto odličje pripalo likeru od naranče.

“Godinama smo proučavali tradicionalne recepture naših baka i djedova, tragali za idealnim sastojcima, a sve s ciljem postizanja vrhunske kvalitete. Prestižne nagrade koje smo osvojili u Londonu i Berlinu dokaz su da se trud isplati, no najveća nagrada i razlog zbog kojeg se bavimo ovim poslom je ipak zadovoljstvo na licima ljubitelja Paško likera”, rekao je Paško Šuto čije ime stoji iza Paško likera.

PROMO

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here