Alojzije Jukić novi predsjednik Uprave tvrtke Comping

85

Alojzije Jukić, dosadašnji regionalni direktor tvrtke Hewlett-Packard za razvoj tržišta središnje i istočne Europe od 12. svibnja 2014. godine preuzeo je dužnost predsjednika uprave tvrtke Comping.

Na tom mjestu zamijenio je Davora Krznarića i Lolu Jurina koji su na čelu ove tvrtke još od njenog osnutka, više od 25 godina.

Alojzije Jukić rođen je 1965. godine, diplomirao je 1991. godine na Fakultetu elektronike i računarstva u Zagrebu. Nakon stjecanja diplome karijeru je započeo i izgradio upravo u IT industriji.

Više od 15 godina proveo je na vodećim pozicijama u jednoj od najvećih globalnih IT korporacija.

Na poziciji generalnog direktora za Hewlett-Packard Hrvatska proveo je više od 7 godina, nakon čega preuzima vođenje proizvoda i usluga za velike organizacije za Jugoistočnu Europu. Posljednje dvije godine radio je kao HP-ov razvojni direktor za područje Središnje i Istočne Europe.

“Veselim se povratku u Hrvatsku nakon niza godina provedenih u međunarodnom korporativnom okruženju. Vjerujem da stečenim znanjem i iskustvom mogu pridonijeti daljnjem razvoju Compinga kao i pozicioniranju na lokalnom i regionalnom tržištu”, izjavio je Alojzije Jukić.

Uz novog predsjednika, Upravu Compinga čine još Davorin Greblički i Ivan Punek.

Promjene na čelu Compinga obrazložio je Davor Krznarić: “Alojziju želimo dobrodošlicu u našu tvrtku. Vjerujemo da će Comping pod novim vodstvom i dalje ostvarivati uspjehe i odgovarati izazovima kontinuiranih tržišnih promjena.”

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here