Karlovačko Laganini Radler donio mediteranski ugođaj u centar Zagreba

50

Karlovačko Laganini Radler, novo osvježenje iz Karlovačke pivovare, donio je pravi mediteranski ugođaj u centar Zagreba. Na Cvjetnom trgu za tu je prigodu napravljena plaža, postavljene su ležaljke, pripremljene mediteranske delicije, a duh Mediterana svojom pjesmom dočarala je klapa Kampanel.

Domaćini ovog posebnog događaja bilo je dvoje Dalmatinaca, Antonija Blaće i Luka Nižetić, koji su se pobrinuli za opuštenu i veselu atmosferu.

Odrasli posjetitelji uživali su u Karlovačko Laganini Radleru, idealnom spoju svijetlog Karlovačkog piva i osvježavajućeg soka s okusom limete, cilantra (korijandera) i mirte.

Karlovačko Laganini Radler inspiriran je Mediteranom, mediteranskim stilom života i filozofijom “polagano”, “pomalo”, pa je stoga idealan za svakodnevno uživanje i opuštanje.

Tom filozofijom vodili su se i stručnjaci Karlovačke pivovare kada su radili na Karlovačko Laganini Radleru koje spaja dva omiljena užitka, pitkost svijetlog piva  te poznate okuse i mirise Mediterana koji su prirodna nadopuna šumu valova, izležavanju na ležaljci, bezbrižnom drijemanju u hladovini primorskih borova…

“Kako bismo napravili Karlovačko Laganini Radler, uzeli smo najbolje iz prirode: pivo spravljeno od vrhunskih sastojaka, limetu, odlično mediteransko začinsko bilje te smo ih pretočili u još jedno izvrsno pivo”, izjavila je Branka Slaveska, predsjednica Uprave Karlovačke pivovare.

“Teško je zamisliti proizvod koji više osvježava i u kojem se više uživa od piva. Pivo je idealno piće za gotovo svaku prigodu, a naš Karlovačko Laganini Radler izvrstan je u trenucima opuštanja kada nam je potreban predah od užurbanog stila života. Vjerujemo da će kombinacija limete, cilantra (korijandera) i mirte biti vrlo zanimljiva ljubiteljima Radlera”, dodala je Slaveska.

Karlovačka pivovara ove godine slavi 160. godina postojanja i proizvodnje piva vrhunske kvalitete. Stoga poziva sve svoje odrasle potrošače da se pridruže slavlju te svoje rođendane i ostale posebne prigode ove godine proslave uz omiljeno pivo – Karlovačko, Karlovačko crno, Karlovačko Radler limun, Karlovačko Laganini Radler ili Karlovačko 0,0% Maxx.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here