Olival Pekmez i Glitter za uživanje na suncu

151

Olival sun, linija koja je odavno osvojila potrošače izvrsnim omjerom cijene i kvalitete, ovo ljeto postaje još bogatija. Olivalov Pekmez za ubrzano tamnjenje i Glitter ulje za sunčanje svojom teksturom i mirisom oborit će s nogu ljubitelje preplanulog tena, a za one kojima je zdravlje na prvom mjestu tu su i nova dva proizvoda visokog zaštitnog faktora.

Topli, sunčani dani koji polako ali sigurno dolaze uvijek podijele ljude na dvije vrste – one koji s užitkom upijaju sunce i važna im je preplanula put, i one koji više pažnje polažu zaštiti i žele biti sigurni da će spriječiti moguća oštećenja na koži.

Olival, koji je već godinama prepoznat među potrošačima po svom širokom spektru proizvoda za sunčanje, ove sezone mislio je na obje skupine i pripremio čak četiri nova proizvoda kojima proširuje svoju Sun liniju.

Olivalov Pekmez za ubrzano tamnjenje i Glitter ulje za sunčanje oduševit će poklonike preplanulosti. Lagano tonirani Pekmez za ubrzano tamnjenje namijenjen je osobama koje žele pospješiti proces sunčanja i postići preplanulu, brončanu boju kože.

Iako različiti proizvođači nude slične proizvode na tržištu, Olivalov Pekmez je jedinstven ne samo teksturom i nevjerojatnim prirodnim mirisima, već i sastavom. Naime, on sadrži idealan omjer bogatih prirodnih ulja oraha, mrkve i kakaovca koji hrane, njeguju i štite kožu od dodatnog isušivanja.

Glitter ulje za sunčanje također je namijenjeno poticanju ubrzanog i intenzivnog tamnjenja kože, ali osim toga daje i privlačni zlatni sjaj koji će preplanulost dodatno istaknuti. Obogaćeno je njegujućim uljima makadamije, masline, mrkve i oraha koji obnavljaju i štite kožu te potiču tamnjenje bez osjećaja mašćenja.

U Olivalu su mislili i na one kojima je zaštita na prvom mjestu – kako njihova, tako i zaštita njihove djece. Tako su proizveli Mlijeko za sunčanje spf 50 koje pruža potpunu zaštitu osjetljivoj koži lica i tijela od cijelog spektra UV-A i UV-B sunčanih zraka. Zaštita se temelji na kombinaciji mineralnih i kemijskih filtera obogaćenih maslinovim uljem i kakao maslacem.

Za one malene koji već mogu boraviti direktno na suncu tu je Olival Kids Mlijeko za sunčanje spf 50 koje intenzivno štiti osjetljivu dječju kožu lica i tijela od cijelog spektra UV-A i UV-B zraka. Zaštita se temelji na kombinaciji mineralnih i kemijskih filtera obogaćenih maslinovim uljem, kakao maslacem i aloe verom.

Olival Pekmez za ubrzano tamnjenje (250 ml) – 79,90 kn
Olival Glitter ulje za sunčanje (200 ml) – 69,90 kn
Olival Mlijeko za sunčanje SPF 50 (200 ml) – 69,90 kn
Olival Kids Mlijeko za sunčanje SPF 50 (200 ml) – 69,90 kn

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here