Proizvođač prirodne kozmetike Olival proslavio 20 godina uspješnoga rada

93

Uspješna poduzetnička priča Vlaste Pojatine počela je 1994. godine u Zagrebu. U 20 godina mnogo toga se promijenilo, ali Olival je ostao tvrtka koju odlikuju posvećenost prirodnim sirovinama vrhunske kvalitete i pronalasku najboljih receptura.

U borbi sa stranim kozmetičkim divovima domaći proizvođač Olival već 20 godina pokazuje kako za hrvatsku prirodnu kozmetiku itekako ima kupaca.

Osnivačica Vlasta Pojatina i direktor Marijan Pojatina rođendan tvrtke zato su odlučili proslaviti predstavljanjem dosadašnjih rezultata i vizije Olivala, kao i planova za daljnji razvoj.

Asortiman Olivala danas broji čak 69 proizvoda smještenih u nekoliko linija: za sunčanje, lice, kosu, ruke, stopala, masažu, pa sve do kozmetike s posebnim namjenama. Misao vodilja u razvoju svih ovih proizvoda bila je uvijek jednostavna- ponuditi kupcima prirodnu kozmetiku vrhunskog sastava po pristupačnoj cijeni.

Vlasta Pojatina, koja je i danas zadužena za sve Olivalove recepture, nastoji da većina proizvoda bude temeljena na hrvatskim sirovinama – poput masline, lavande, čička, oraha, nevena ili smilja.

“Kroz svih ovih dvadeset godina Olival je napredovao korak po korak, na temelju vlastitih formulacija i inovacija. Uglavnom smo se oslanjali na vlastite snage i to se pokazalo dobrom odlukom jer smo stvorili brend s vrhunskim proizvodima i vjernim kupcima”, rekla je Vlasta Pojatina, osnivačica Olivala.

Olival godišnje proizvede više od 700.000 komada proizvoda, i lider je u Hrvatskoj na području prirodne kozmetike, što potvrđuje i činjenica da je prvi u regiji dobio prestižni NATRUE certifikat.

Ipak, stalno širenje asortimana inovativnim proizvodima nije jedini plan za budućnost.

“Planiramo povećati Olivalov udio na Hrvatskom tržištu proizvoda za sunčanje, i godinu završiti s 15-postotnim rastom prihoda. Osim toga planiramo i gradnju nove proizvodne hale u Podsusedu, ali i izlazak na tržišta zapadne Europe”, rekao je direktor Olivala Marijan Pojatina.

Olival je ovom prilikom okupljenima predstavio i zaštitno lice nove kampanje – Barbaru Radulović, kao i nove proizvode iz linije za sunčanje.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here