Rane prijave za konferenciju o profitabilnosti i likvidnosti

44

U organizaciji tvrtke Poslovna učinkovitost u Zagrebu se 12. lipnja 2014. godine održava 5. susret kontrolera – Kontroling konferencija o profitabilnosti i likvidnosti, a rane prijave za konferenciju traju još nekoliko dana, do 20. svibnja, te zainteresiranima omogućuju 10 posto popusta na cijenu kotizacije.

U kotizaciju za konferenciju uključen je i Rječnik za kontrolere, što je prva od tri knjige za koju je Poslovna učinkovitost dobila pravo prevođenja od International Group of Controlling (IGC), kao njihov punopravni član.

Današnje pitanje svih pitanja u poslovanju poslovnih subjekata odnosi se na uspješnu prodaju proizvoda odnosno usluga, kako bi se osigurala njihova održivost, kao i njihov rast i razvoj.

Svakako da se pritom također mogu postaviti i strateška pitanja, kao primjerice, posjeduju li poduzeća odgovarajuće proizvode za ciljnu grupu kupaca, komunicira li se na prikladan način njihova vrijednost i dostupnost te na koji način se identificiraju poslovni rizici i kako se njima upravlja.

Međutim, uz strateške izazove, poduzeća se također u značajnoj mjeri suočavaju i s iznimno važnim operativnim pitanjima.

Osim pitanja o ostvarenju same prodaje, svakodnevni izazovi u poslovanju se odnose i na načine i rizike naplate potraživanja, optimizacije u upravljanju troškovima te u konačnici upravljanja samim novčanim tokovima – što se, shodno aktualnoj ekonomskoj situaciji u gospodarstvu, značajno češće odnosi na načine kako pribaviti potrebna sredstva, nego kako plasirati novčane viškove.

S obzirom na aktualnosti i značaj navedene problematike, renomirani domaći i inozemni stručnjaci iz poslovne prakse dat će na ovoj konferenciji praktične preporuke, kako bi se poboljšala postojeća razina upravljanja profitabilnošću i likvidnošću u poduzećima.

Za ovaj susret članova “Kluba kontrolera” pripremljen je iznimno zanimljiv i koristan sadržaj izlaganja renomiranih stručnjaka iz poslovne prakse.

Više informacija o konferenciji i mogućnostima prijave posjetite http://www.poslovnaucinkovitost.eu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here